top of page

KACHELS EN ALLESBRANDERS KOPEN IN SINT-NIKLAAS

Een warme thuis dankzij onze kachels

Bij Brandstoffen SMET vindt u alle soorten kachels, zoals pelletkachels, houtkachels en kolenkachels. Wij bieden steeds verschillende kachels aan van uiteenlopende merken zoals Superior, Piazetta,  Saey, Barbas enz. U bent steeds welkom in onze toonzaal in Sint-Niklaas (nabij Temse, richting Beveren) om een kijkje te nemen. Wenst u uitgebreide informatie en/of een offerte, dan maakt u best een afspraak.

Pelletkachel kopen in Sint-Niklaas

Wij verkopen voornamelijk pelletkachels van het merk Superior en Piazetta. Wij zorgen voor de volledige installatie, inclusief het plaatsen van een flexibel of schouwbuis. U kan bij ons ook terecht voor de aankoop van een degelijke pellets in diverse prijsklassen. Daarnaast staan wij in voor het jaarlijks onderhoud van uw pelletkachel. Door ons aanbod van merken te beperken proberen wij om alle onderdelen in stock te hebben zodat wij bij panne een snel herstel kunnen garanderen.

Onderhoud en herstelling van kachels in Sint-Niklaas

Uiteraard zorgen wij niet alleen voor het onderhoud van de pelletkachel maar ook voor het onderhoud en de inspectie van uw allesbrander, kolen- en houtkachel. We komen graag bij u langs en garanderen op die manier de veiligheid van uw verwarming. Ook de schoorsteen onderwerpen we aan een inspectie en reinigen we. Hierdoor voorkomt u een koolmonoxidevergiftiging. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreide voorraad van vervangingsstukken voor uw kachel of allesbrander. U kunt deze stukken bij ons kopen en zelf de herstelling uitvoeren, maar uiteraard doen wij dit ook graag voor u. Dat laatste dan wel op voorwaarde dat het gaat om een kachel die tot ons expertisegebied behoort.

SMET

Bent u op zoek naar een kachel of allesbrander en ontdekt u graag het aanbod van SMET? Kom dan langs in ons magazijn in Sint-Niklaas.

bottom of page