WAAROM UW HUIS VERWARMEN MET BRANDSTOFFEN SMET

Steenkool, houtpellets en gas kopen in Sint-Niklaas

Wij leveren zowel hout, houtpellets als steenkool. Daarnaast zijn wij verdeler van Primagaz (butaan- en propaangasflessen tot 46 kilogram). Wat onze houtpellets betreft kiezen wij voor diverse pellets, die een uitmuntende kwaliteit hebben en langdurig branden. Wij zijn verdeler van Plospan, Badger en excellent maan volgen sporadisch ook andere merken van pellets met een goede kwaliteit voor een degelijke prijs. Wij leveren deze houtpellets gratis af bij het bestellen van minimaal één pallet (binnen een straal van 15 km). Besteld u tijdens de zomer dat kan u aankopen aan voordelige prijzen. Wat steenkool betreft, heeft u dan weer de keuze uit 100% antraciet kolen van diverse mijnen, futurex (petroleumcokes), mix van beiden en briketten (samengeperste bruinkool). Zij zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Contacteer ons voor meer informatie.

Levering en afhalen brandstoffen

Bij voldoende grote bestellingen leveren wij gratis. In het andere geval zijn de bezorgkosten afhankelijk van de afstand tot uw woonplaats. Voor de paletten ( pellets - brandhout ) leveren wij met een elektrische transpallet en zetten wij deze tot op de plaats tot waar we kunnen rijden (verhard). Steenkool wordt gestort op de gewenste plaats (indien haalbaar voor de leverancier). Ook wanneer u niet over een ruimte beschikt voor het lossen van de steenkool, leveren wij het steenkool in zakken van tien, vijfentwintig of vijftig kilogram.

Uiteraard is het ook mogelijk om de brandstoffen bij ons op te halen. Wij helpen u dan de zakken in uw koffer, bestelwagen of aanhangwagen te laden

Hout
press to zoom
Steenkolen
press to zoom
Hout
press to zoom
SMET
press to zoom
SMET
press to zoom
SMET
press to zoom
1/1
Houtskool 4 kg
press to zoom
Houtskool 10 kg
press to zoom
1/1

Houtskool

Naast gas voor uw BBQ verkopen we vanaf heden ook houtskool, we hebben gekozen voor twee formaten 4 kg en 10 kg. Beiden van hoge kwaliteit.  10 kg  zijn grote stukken (restaurant kwaliteit) zeer geschikt voor in gesloten BBQ's zoals green egg's en soortgenoten, maar ook perfect bruikbaar in open BBQ's. 

 

Deze kunnen per zak worden afgehaald in de Vossekotstraat te Sint-Niklaas ( gelegen nabij Temse en Beveren) of mee geleverd worden bij uw bestelling van houtpellets, hout of kolen.

Zomerprijzen, uw brandstof aan de beste prijs?

Besteld u tijdes de zomermaanden u stock voor de winter, dan kan u steeds genieten van zomerkortingen zowel voor hout, pellets als steenkool. Laat u tijdens de zomermaanden uw schouw reinigen, kost dit ook minder als in de wintermaanden. 

SMET

Wenst u onze mailing met zomerprijzen ontvangen?
Laat ons dit dan weten via info@brandstoffensmet.be.
Geef steeds uw naam en adres gegevens door.