top of page

WAAROM UW HUIS VERWARMEN MET BRANDSTOFFEN SMET

Steenkool, houtpellets en gas kopen in Sint-Niklaas

Wij leveren zowel hout, houtpellets als steenkool. Daarnaast zijn wij verdeler van Primagaz (butaan- en propaangasflessen tot 46 kilogram). Wat onze houtpellets betreft, kiezen wij voor diverse pellets, die een uitmuntende kwaliteit hebben en langdurig branden. Wij zijn verdeler van Plospan, Badger en Excellent maar volgen sporadisch ook andere merken van pellets die een goede kwaliteit garanderen tegen een degelijke prijs. Bij de bestelling van minimaal 1 pallet leveren wij deze houtpellets gratis af binnen een straal van 15 km. Bestelt u tijdens de zomer, dan geniet u van voordelige prijzen. Voor steenkool heeft u dan weer de keuze uit 100 % antraciet kolen van diverse mijnen, futurex (petroleumcokes), een mix van beiden en briketten (samengeperste bruinkool). Zij zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Contacteer ons voor meer informatie.

Levering en afhalen brandstoffen

Bij voldoende grote bestellingen leveren wij gratis. In het andere geval zijn de bezorgkosten afhankelijk van de afstand tot uw woonplaats. Voor de paletten (van pellets en brandhout) leveren wij met een elektrische transpallet. We zetten ze neer tot waar we via een verharde weg kunnen rijden. Steenkool wordt gestort op de gewenste plaats (indien haalbaar voor de leverancier). Ook wanneer u niet over een ruimte beschikt voor het lossen van de steenkolen, leveren wij ze in zakken van 10, 25 of 50 kilogram. Uiteraard is het ook mogelijk om uw brandstoffen zelf bij ons op te halen. In dat geval helpen we u om de zakken in uw koffer, bestelwagen of aanhangwagen te laden.

Houtskool

Naast gas voor uw BBQ verkopen we vanaf heden ook houtskool. We hebben gekozen voor twee formaten: 4 kg en 10 kg, beiden van hoge kwaliteit.  De zakken van 10 kg bevatten grote stukken (restaurantkwaliteit). Ze zijn zeer geschikt voor gesloten BBQ's zoals Green Egg BBQ’s e.a., maar ook perfect bruikbaar in open BBQ's.

Onze houtskool kan per zak afgehaald worden in de Vossekotstraat te Sint-Niklaas (gelegen nabij Temse en Beveren) of geleverd worden samen met uw bestelling van houtpellets, hout of kolen.

Zomerprijzen, uw brandstof aan de beste prijs?

Bestelt u tijdens de zomermaanden uw stock voor de winter, dan kan u steeds genieten van zomerkortingen zowel voor hout, pellets als steenkool. Laat u tijdens de zomermaanden uw schouw reinigen, kost dit ook minder dan in de wintermaanden.

SMET

Wenst u onze mailing met zomerprijzen te ontvangen?
Laat ons dit dan weten via info@brandstoffensmet.be.
Geef steeds uw naam en adresgegevens door.

 
bottom of page