top of page

WAAROM UW HUIS VERWARMEN MET BRANDSTOFFEN SMET

Steenkool, houtpellets en gas kopen in Sint-Niklaas

Wij leveren zowel hout, houtpellets als steenkool. Daarnaast zijn wij verdeler van Primagaz en Antergaz (butaan- en propaangasflessen tot 46 kilogram). Wat onze houtpellets betreft, kiezen wij voor diverse pellets, die een uitmuntende kwaliteit hebben en langdurig branden. Wij zijn verdeler van Badger, Wonter, Excellence, GEON pellet en FIRE STICKS pellets, maar volgen sporadisch ook andere merken van pellets die een goede kwaliteit garanderen tegen een degelijke prijs. Bij onze webshopprijzen is de levering aan naburige gemeenten inbegrepen. Bestelt u tijdens de zomer, dan geniet u van voordelige prijzen. Voor steenkool heeft u dan weer de keuze uit 100 % antraciet kolen van diverse mijnen, futurex (petroleumcokes), een mix van beiden en briketten (samengeperste bruinkool). Zij zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Contacteer ons voor meer informatie.

Levering en afhaling brandstoffen

Steenkool leveren we vanaf 500kg.

Voor de paletten (van pellets en brandhout) leveren wij met een elektrische transpallet. We zetten ze neer tot waar we via een verharde weg kunnen rijden. Steenkool wordt gestort op de gewenste plaats (indien haalbaar voor de leverancier). Ook wanneer u niet over een ruimte beschikt voor het lossen van de steenkolen, leveren wij ze in zakken van 10, 25 of 50 kilogram. Uiteraard is het ook mogelijk om uw brandstoffen zelf bij ons op te halen. U kan gewoon via de drive-in binnenrijden tot naast de paletten waar deze rechtstreeks in de koffer, bestelwagen of aanhangwagen geladen kunnen worden.

Houtskool

Naast gas voor uw BBQ verkopen we ook houtskool in diverse formaten van hoge restaurantkwaliteit. Ze zijn zeer geschikt voor gesloten BBQ's zoals Green Egg BBQ’s e.a., maar ook perfect bruikbaar in open BBQ's.

Onze houtskool kan per zak afgehaald worden in de Vossekotstraat te Sint-Niklaas (gelegen nabij Temse en Beveren) of geleverd worden samen met uw bestelling van houtpellets, hout of kolen.

Zomerprijzen, uw brandstof aan de beste prijs?

Bestelt u tijdens de zomermaanden uw stock voor de winter, dan kan u steeds genieten van zomerkortingen zowel voor hout, pellets als steenkool. Laat u tijdens de zomermaanden uw schouw reinigen, kost dit ook minder dan in de wintermaanden.

SMET

Wenst u onze mailing met zomerprijzen te ontvangen?
Laat ons dit dan weten via info@brandstoffensmet.be.
Geef steeds uw naam en adresgegevens door.

 
bottom of page